Vejen hertil

Logicmedia er stiftet og drevet af Thomas Tverskov Kjær og Tonni Bjerregaard Rasmussen: Siden etableringen er virksomheden vokset, og vi er i dag et bredt dynamisk team på over 30 medarbejdere. Vi startede i 2006 med visionen om at udvikle hjemmesider og fandt ved et tilfælde vej ind i boligbranchen. Vi så et stort udviklingspotentiale og lancerede i 2009 vores første boligprodukt. Siden da har vi specialiseret os i udviklingen af internetløsninger til boligsektoren og er i dag frontløbere indenfor vores felt.

Vi har en bred kundeportefølje hvilket har givet os stort indblik i boligsektoren. Derfor har vi fungeret som sparringspartnere for boligforeninger, ikke kun omkring selve implementeringen af vores produkter, men også angående fusionering og generelt omkring IT i organisationen.
Vores vision er at skabe merværdi for vores kunder, ved at udvikle produkter som er målrettet til den enkelte virksomhed. Samt at fremtidssikre virksomheden ved hjælp af forsat fokus på udvikling af løsninger til fremtiden.

Vores fokus ligger på at yde service af højeste kvalitet, hvilket vi mener opnås gennem den tætte dialog med vores kunder. Vi sætter os altid i kundens sted for bedre at kunne udvikle software kunden kan bruge, derudover gør vi meget ud af, at sikre kvaliteten af vores ydelser. Her tænker vi ikke kun i det endelige produkt, men også i forhold til den efterfølgende support.

Sådan udvikler vi software i Logicmedia

I en verden hvor der konstant stilles nye krav til, hvad man skal levere som virksomhed, er det vigtigt at være fleksibel og omstillingsparat, så man hurtigt og effektivt kan møde kundernes behov. I Logicmedia imødekommer vi denne udfordring ved at arbejde agilt under Scrum-frameworket.

Ved at strukturere vores softwareudvikling i sprint sikrer vi, at arbejdet regelmæssigt inspiceres og justeres ift. den retning, vi ønsker. Vi planlægger aldrig længere frem i tiden, end vi kan tilpasse planen, hvis omstændighederne ændrer sig. Dette betyder, at vi altid vil lægge vores energi i de opgaver, som giver mest værdi for vores kunder.

Vi har fire Scrum teams, som har ansvar for egne produkter og deadlines. Teamene er selvorganiserende og styrer selv, hvordan de vil løse deres opgaver, så længe løsningen lever op til kundens kriterier og bliver løst indenfor sprintet.

Et sprint varer 14 dage og påbegyndes med et planlægningsmøde, hvor teamet lægger en forpligtende plan for, hvordan de vil løse en række af de højst prioriterede udviklingsopgaver. Derefter knokler de løs på sprintopgaverne frem til review-mødet, hvor teamet og stakeholders inspicerer løsningerne og diskuterer nye udviklingsønsker. Review-mødet er centralt for vores mulighed for at tilpasse os de behov, som er til vores produkter. Sprintet afsluttes med et retrospective-møde, hvor teamet ser nærmere på arbejdsprocessen; hvad går godt, og hvad skal der til for, at vi bliver endnu bedre i det kommende sprint?

Logicmedia startede sin agile omstilling i 2017, og selvom vi er godt på vej, er vi opsat på hele tiden at forbedre vores arbejdspraksis – den skal være med til at sikre vores plads på markedet de næste mange år ud i fremtiden.

Hvem er vi?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Hvem står bag

Logicmedia er stiftet og drevet af Thomas Tverskov Kjær og Tonni Bjerregaard Rasmussen.

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Tonni Bjerregaard Rasmussen

Medejer, Logicmedia A/S

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Thomas Tverskov Kjær

Medejer, Logicmedia A/S