Kontakt os

Kundesupport

Logicmedia løser supportopgaverne alt efter hvad situationen kræver. Du er velkommen til at sende os en e-mail eller ringe til os på telefonen. Oplysninger herom står nedenfor, og vi skal gøre vores bedste for at du får den bedste service – og får besvaret dit spørgsmål.

 

Telefon: +45 8993 7719

Mail: support@logicmedia.dk

 

Support åbningstider;

Mandag til torsdag kl. 8:15 – 15:30
Fredag kl. 8:15 – 15:00

Teamviewer

Teamviewer er en enkel desktop-sharing der gør det muligt at fjernstyre andre computere som om vi selv sad foran dem. Teamviewer gør det muligt for os at se det pågældende problem hurtigt og det er ikke nødvendigt for jer at forklare problemet på detaljeniveau.

For dig som kunde betyder support over teamviewer at du hurtigt kan komme videre i arbejdet, da vi ikke skal bruge tid på transport for at komme ud til dig fysisk.

 

Teamviewer er af samme sikkerhedskvalitet som netbank. RSA Public-/private Key Exchange og AES-256 Session Encoding sørger for at ingen kan aflæse vores session data. Hver gang vi skal starte en teamviewer bliver der genereret en ny kode, hvilket sikrer at vi ikke kan logge på en fjerncomputer i tide og utide.